Tillbyggnad Stockholm

RING OSS - 08-111 111 22

Tillbyggnad i Stockholm

Vi hjälper dig med tillbyggnad i Stockholm

Är du en av dem som funderat kring en tillbyggnad av ditt hus? Då är du inte ensam. En tillbyggnad är en bra lösning för dig som känner att huset börjar bli lite trångbott, som ska få tillökning eller som faktiskt bara känner för att bo större. Du kanske trivs i ditt område, älskar ditt hus och inte vill flytta? En tillbyggnad i Stockholm är ett perfekt sätt att investera i och satsa på ditt hem för att göra det större, mysigare och luftigare - och vi kan hjälpa dig!

Vi har arbetat med tillbyggnads-projekt, renovering och utbyggnad i över 15 år runt om i Stockholm och har, som du förstår, en hel del erfarenhet när det kommer till dessa områden. I våra tjänster ingår allt från att bygga ut hus till tillbyggnader och renovering av kök, badrum, verandor m.m. Vi arbetar alltid nära med våra kunder för att säkerställa att vi gör det som krävs för att du ska känna dig trygg och extra nöjd.

Vad innebär en tillbyggnad på huset?

Som vi nämnt finns det många anledningar till att människor runt om i Stockholm vill bygga ut huset. En tillbyggnad kan vara lite vad som helst egentligen. Det enda det praktiskt innebär är att på något sätt utöka utrymme. Det kan sedan handla om att höja taket såväl som bygga ut ett rum eller bygga ett garage.

Just tillbyggnad är ett av de segment inom hemmarenovering som absolut inte borde göras själv. Om du inte arbetar som hantverkare eller snickare det vill säga. Tillbyggnader är inte bara svåra utan också krävande. Det måste bli rätt och det lämnar väldigt lite plats över för slarv eller okunskap. Därför bör arbetet alltid utföras av professionella hantverkare med många års erfarenhet.

Vad kostar det att med tillbyggnad i Stockholm?

Priset för din tillbyggnad i Stockholm beror helt och hållet på vad du vill bygga ut, såklart. Är det ett garage? Ett barnrum? En helt ny våning? Själva ombyggnationen påverkar helt enkelt priset på ditt bygg-projekt.

Det finns dock schablon-priser som du kan använda som referens. Vill du bygga ut ska du räkna med ungefär 20 000 - 30 000 kr per kvadratmeter av ny boyta. Detta priset gäller för tillbyggnationer i Stockholm, i andra områden och städer kan priset se annorlunda ut.

Så arbetar vi

Vilken del av ditt hem du än vill bygga ut hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar. Vårt arbete börjar alltid med att vi träffar våra kunder på ett möte och diskuterar tillbyggnaden och tittar på ritningar. I det andra steget kommer vi ut till huset och tittar på förutsättningar och möjligheter. Efter husbesöket skapar vi en plan och en offert som du får ta ställning till. När du väljer oss sätter vi igång med arbetet och vi jobbar alltid effektivt men ordentligt.

Kontakta oss idag för mer information.

OM OSS

Vilken del av ditt hem du än vill bygga ut hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar. Vårt arbete börjar alltid med att vi träffar våra kunder på ett möte och diskuterar tillbyggnaden och tittar på ritningar.

Läs mer om oss »

KONTAKT

UE Tillbyggnad
08-111 111 22

Råsundavägen 15
169 67, Solna
501122-3355

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Tillbyggnadistockholm.se. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga